This Moment Favorites #7

8 mei 2014

Het is weer tijd voor een aantal favorieten! Dit keer wat minder beauty en meer lifestyle, fashion en food. Deze dingen zijn allemaal favoriet van mij de laatste periode. Het zijn hele verschillende dingen, maar dat is juist leuk!

John Frieda – Frizz Ease producten

Zoals ik in een eerdere post al aangaf, ik ben super blij met deze producten! Ik ben heel blij met mijn haar, maar het is af en toe toch wel erg pluizig. Deze twee nieuwe producten gaan pluis namelijk tegen. Niet alle producten die dat beloven werken goed, maar voor mij doen deze producten dat wel! Deze producten gebruik ik sinds ik ze heb elke dag. Ik kan niet kiezen welke van deze twee producten ik het fijnst vind, ze werken allebei heel goed. Benieuwd naar het resultaat? Klik dan hier.

Nieuwe Lush goodies

Ongeveer een maandje terug heb ik even goed inslagen bij de Lush. Ik mocht namelijk Mystery Shoppen! Ik heb enkele producten uitgekozen waar ik al een tijdje benieuwd naar was. Veel producten hiervan gebruik ik dagelijks of om de dag. Dan heb ik het over Lemony Flutter, Let The Good Times Roll en Tea Tree Water. Over deze laatste twee producten komt binnenkort nog een review online.

Fashion Favorite: Baggy Jeans

Mijn baggy jeans! Ik draag nog steeds het meest een skinny jeans. Toch begin ik deze baggy variant steeds meer te waarderen. Ik vind steeds meer leuke combinaties, maar de gaafste combinatie vind ik toch wel hoe ik hem hier heb gecombineerd. Met een colbert en leuke laarsjes. Deze baggy jeans komt bij the Sting vandaan. Hij zit héél fijn. Het lijkt gewoon net alsof ik een joggingsbroek aan heb, haha.

Dingen inkopen en verkopen


In de ‘My life in photos’ van twee weken geleden hebben jullie al kunnen zien dat ik samen met m’n vriend op Koningsdag heb gestaan. Ik vind het heel leuk om spullen in te kopen en om dan te verkopen. Niet alleen voor de winst, maar ik vind spulletjes verkopen gewoon erg leuk. Ook is het leuk om te zien of de dingen die je hebt ingekocht een succes zijn. M’n vriend en ik zitten er ook al een tijdje over na te denken om een webshop te starten, misschien binnenkort toch maar eens doen, want verkopen is gewoon zo leuk.

Carrot Cake

Een tijdje terug had ik met mijn moeder deze heerlijke worteltjestaart gemaakt. Hij was zó lekker! We hebben weer dezelfde mix in huis gehaald en gaan hem heel snel nog eens maken. Ik had geen echte verwachtingen van de smaak, maar de smaak verraste me. Ook ziet de taart er nog eens heel leuk uit. Benieuwd naar het recept dat ik gebruikt heb? Kijk dan hier.

Broodje met kip, rucola, spek en meer

Dit broodje heb ik nog niet eens zolang geleden gemaakt voor het avondeten, geserveerd met een broccoli prei soepje ernaast. De combinatie hiervan is echt super. Ik heb zelf kipfilet gebruikt maar denk dat plakjes gerookte kip nóg lekkerder is. Ik krijg er alweer trek in als ik dit zie. Grote kans dat dit broodje binnenkort weer eens op tafel staat. Hier kun je alle ingrediënten vinden die ik heb gebruikt voor het broodje.

Dat waren mijn favorieten van het moment al weer. Dit keer wat meer food/lifestyle, volgende keer misschien weer wat meer beauty. Er komt overigens binnenkort ook een hele leuke ‘Mijn budget favorieten’ aan met een hoop leuke budget make-up.

Wat is jouw favoriete Lush product?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Leuke en lekkere favorieten! ;-)
    En moeilijk te zeggen wat mijn favorieten Lush product is! Ik heb er echt meerdere waaronder Lemony Flutter, HIWTK zeep, snow fairy douchegel, “snow fairy” zeep. Heerlijk. ;-)

  2. Waauw wat een heerlijke favorieten! En wat leuk van de webshop, soms moet je het gewoon proberen en lef tonen, als je plezier eraan beleefd dan is het al goud waard :D Ik ben benieuwd! Leuke foto’s!

  3. Eerllijk gezegd ben ik niet zo heel erg thuis met Lush…ik kom wel eens in de winkel, en geniet er van, maar koop er eigenlijk zelden wat, omdat ik ze toch wel een beetje prijzig vind…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!