This Moment Favorites #9

17 aug 2014

Ja hoor, het is weer tijd voor een aantal favorieten. Binnenkort ga ik dit denk eens in een filmpje doen, leuk voor de afwisseling. Maar goed, nu eerst door naar de favorieten van deze keer! Veel diversiteit en veel leuke dingen. Van kleurboeken tot parfum!

Het zijne en hoop diverse producten. Vorige keer was het veel make-up, nu is het weer meer lifestyle, kleding en andere dingen. Dit keer zit er eigenlijk maar één make-up product bij.

Rimmel Gel Eyeliner

Het is alweer even geleden dat ik deze gel eyeliner in de review had, maar sindsdien gebruik ik hem best vaak. Niet zo vaak als mijn favoriet, maar het is een goede vervanger voor als mijn andere Rimmel eyeliner straks op is. Het werken met het kwastje dat erbij zat, gaat ook steeds beter! Ik kan er steeds dunnere lijnen mee zetten. Ik maak hier alleen geen ‘grote wing’ mee, want dan heb je toch kans dat ‘ie wat gaat vervagen en dat vind ik zonde. Maar goed, prima voor alledaagse looks dus. Verder is deze eyeliner intens zwart en dat vind ik zó fijn!

Daisy – Marc Jacobs

Wat is dit een heerlijk zomers parfum! Ik heb best wat parfum in mijn bezit, maar dit is toch echt degene die ik het liefst draag in de zomer. Het is een lichte, frisse, sprankelende geur. Ik ben al op de helft met deze verpakking en ik vrees ervoor wanneer ‘ie op is. Dan zal ik toch echt de fullsize moeten gaan kopen, want ik kan niet zonder Daisy! Maar even wachten op een aanbieding en dan ga ik hem, misschien kan ik beter zeggen haar, kopen. Dit parfum is echt onmisbaar in mijn parfum stash! De afgelopen maanden is dit een grote favoriet van mij geweest – en nu nog steeds.

Victoria Secret Body Mists

De body mists van Victoria Secret, ik vind ze fijn! Al een tijdje wilde ik er één uitproberen en toen kwamen al die prachtige acties bij de Etos. Ik kon mij niet inhouden en kocht er 3. Al kocht ik oorspronkelijk eerst de linker twee. Een dag later ging ik alsnog terug voor Lovespell. Ze ruiken allemaal erg verschillend. Lovespell ruikt erg zoet, terwijl de andere twee geuren wat bloemiger ruiken. Je kunt mijn artikel over de linker twee geuren hier vinden. Heerlijk voor in de zomer! Er gaat er ook zeker één mee in mijn koffer op vakantie, for sure. Het mooie: ik heb ze al zo vaak gebruikt en het lijkt net alsof er nog steeds bijna niets uit is!

Fashion | H&M jurkje

De laatste twee maanden kon je me echt uittekenen in dit jurkje. Als het lekker weer was, had ik vaak dit jurkje aan. Het is een ideaal jurkje. Hij zit niet strak maar ook niet te los, het kleurtje is leuk en het model zit erg goed. Toevallig heb ik twee dagen terug een outfit hiermee online gezet. Voor betere outfit foto’s kun je dus hier kijken. Ik combineerde dit jurkje met slippers maar ook hakken, het staat beide zo leuk. Dit jurkje blijft denk een grote favoriet. In de herfst draag ik er gewoon een (dikke) legging onder. Kan prima!

GREECE MEMORY

Wat ben ik hier blij mee!! Van Webprint mocht ik een foto uitzoeken en ik ging voor een foto op hout. Oorspronkelijk wilde ik voor een foto van mij en mijn vriend gaan, maar toen bedacht ik mij dat ik in Corfu onwijs mooie foto’s had gemaakt vorig jaar. Deze foto maakte ik op een cruise, van het welbekende “muizeneiland”. De foto leek mij erg geschikt om af te laten drukken op hout. Hij staat nu al een tijdje in mijn kamer en ik ben er zo blij mee. Ook op de achtergrond van mijn filmpjes kun je ‘m zien. Hij is precies geworden zoals in gedachten had, me like!

Kleurboek voor Volwassenen

Heh, wat? Twintig jaar? Ik? Nee hoor! Haha, kleuren blijft gewoon onwijs leuk. Zelfs met mijn twintig jaar kan ik er nog heel blij van worden om een kleurplaat mooi in te kleuren. Ik ben dus ook zo blij als een kind met mijn kleurboek. Als ik eventjes rust wil ga ik heerlijk zitten kleuren. Ik heb ook vaak in de zon gezeten buiten terwijl ik dit deed, heerlijk! Meer weten over dit kleurboek? Kijk dan even hier.

Dat waren ze alweer! Mijn favorieten van de afgelopen tijd, ongeveer anderhalve maand. Al gebruik ik de meeste producten al wel langer hoor – zoals de Daisy parfum. Alleen toevallig de afgelopen maand nét wat meer. Wat vind jij? Volgende favorieten in een filmpje, of gewoon weer in artikel-vorm?

Wat is jouw favoriete parfum in de zomermaanden?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. ben ook pas begonnen in het kleurboek en in het begin zat ik er vet gestrest bij en dacht dat ik het niet zou kunnen doen maar hoe langer ik bezig was hoe rustiger ik werd, echt bizar om te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!