Tip: Mijn favoriete mascara in de aanbieding!

6 jul 2012

Deze actie kan ik jullie natuurlijk niet onthouden. Mijn favoriete mascara is in de actie bij de Etos, hij is nu nog maar 5 euro! Dus ik zou zeggen; ren snel naar de Etos en sla je slag!

 
 
 
 
De mascara die je moet hebben is de Max Factor Aqua Lash mascara. Er is ook nog een andere variant, namelijk de Max Factor 2000 calories Dramatic Look masacra, maar deze vind ik niet fijn. Hij is zo zwaar, dat m’n wimpers er gelijk van gaan hangen als ik deze mascara opdoe.
De Aqua Lash mascara daar in tegen is wel erg fijn. Deze mascara beloofd waterproof te zijn en is dat ook écht. Verder maakt hij mijn wimpers ook heel lang en vol.

Hierboven kun je mijn wimpers zien, nadat ik de mascara Aqua Lash heb gebruikt. Een uitgebreide review kun je hier terugvinden. Zelf vind ik het een erg mooi effect. De mascara klontert niet, dat vind ik het belangrijkste.

Nou meiden, ik ga als een gek naar de Etos rennen en hopen dat ze nog niet uitverkocht zijn! Ik ga samen met mijn zusje en sla er gelijk vier in. M’n moeder en zusje zijn namelijk ook al helemaal fan van deze mascara. Je mag maximaal twee stuks per persoon afrekenen. Deze actie geldt t/m zondag 8 juli!

Ga jij nu ook als een gek naar de Etos rennen, of heb jij een andere favoriete mascara? Zo ja, welke?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!