Tips: Yay, de zomer is begonnen!

21 jun 2012

Nou meiden, eindelijk, het is zover! De zomer is begonnen!!!! Als het goed is heeft iedereen nu (bijna) vakantie, dus we kunnen allemaal gaan genieten van het lekkere weer. Hier een paar tips met leuke dingen die je kunt doen in de zomer!

 
 
 
Uitslapen is natuurlijk sowieso lekker nu je eindelijk vrij bent, maar er is nog veel meer leuks te doen in de zomervakantie. Vooral als het lekker weer is! Daarom wil ik jullie vertellen wat ik altijd doe in de zomervakantie en een paar tips geven.

#1.  Nogal voor de hand liggend: ga lekker naar het strand. Als het écht heel erg warm is, dan heb ik echt geen fut om iets actiefs te doen.Het liefst lig ik dan lekker op het strand. Maar je kunt natuurlijk ook op je dakterras of in de tuin gaan liggen.

#2.  Wat ik ook altijd erg leuk vind in de zomer, is om naar een pretpark te gaan. Het moet dan ook niet té warm zijn, anders loop je rond te slenteren in de hitte, niet echt prettig.

#3. Ijsjes eten!!!!!!!!! Do I need to say more??!

#4. Centerparcs! Het is altijd leuk om naar Centerparcs te gaan, zo ook in de zomervakantie. Ik ben laatst ook nog met mijn vriend een paar dagen weggeweest naar Centerparcs. Ik vind die overdekte plaza zó leuk! Met dat mooie zwembad met die leuke wildwaterglijbaan, de leuke spelletjes die je kunt doen en de leuke winkeltjes.
Eén tip: niet die superschattige schildpadjes proberen te aaien. Ik deed dat wel, maar ze kunnen heeel hard bijten. Gelukkig beten ze me niet haha. Laat je niet verleiden door hoe supercute ze zijn.

#5. Met lekker weer is barbecueën ook heel erg leuk (en lekker). Je kunt lekker buiten eten en er hangt een leuke sfeer. Er is voor iedereen wel wat wils. Een BBQ is altijd heel gezellig. Vooral als je een paar vrienden uitnodigt!

#6. Een high tea is altijd lekker. En als het te warm is voor thee, dan laat je die thee lekker zitten. Het gaat natuurlijk voornamelijk om die lekkere dingen op die schaaltjes.

#7. Ga picknicken met je vriendje! Super romantisch! Je kunt spulletjes maken die je allebei lekker vindt en dan een mooi plekje opzoeken. Vriendjes vinden dit soort gebaren altijd erg leuk, haha.

#8. Lekker weer? Ik zeg; pak een terrasje. Ondertussen kun je bijpraten met je vriendinnen onder het genot van lekkere wijntjes. Zoek een goed plekje uit, in de zon. Heerlijk!

#9. In de zomer kun je altijd de mooiste foto’s maken, dus ga lekker op pad met je fotocamera. Het licht komt dan altijd erg mooi over op de foto’s. Als het zonnetje lekker schijnt, maak ik altijd veel productfoto’s of andere foto’s voor de site. Dus; picture time!

#10. Het blijft altijd heel lang lekker weer. Zelfs ’s avonds is het nog niet koud. Ook staat er meestal niet zoveel wind. Daarom vind ik het altijd leuk om te badmintonnen. Natuurlijk zijn er ook nog genoeg andere sporten die je kunt doen in de zomer. Zoals surfen, volleybal, voetbal en dergelijke. Maar net wat jij leuk vindt!

#11. Geniet van de zomer & het lekkere weer!

Wat doe jij graag in de zomer(vakantie)?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Leuke post. Wat ik het liefs doe in de zomervakantie? Natuurlijk lekker uitslapen naar het strand, winkelen, aan me blog werken en allemaal lekkere taarten maken :).

  2. Wat een leuke post zeg, fijn artikel! Maakt mij nu happy, met die regen. xD Ijs eten, bbq, taart.. zon.. high tea.. ik ben verkocht. :’) In de zomer kan ik echt genieten van die lange avonden, echt heerlijk. Daarom probeer ik altijd zo lang mogelijk de tijd buiten te rekken.

    • Ja pfff, ik had net dat artikel geplaatst, en toen zag ik dat weer gisterenavond en vanochtend, haha! Echt vreselijk, hoop dat ’t snel wél lekker weer wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!