Update: Movie Challenge + de leukste films #2

27 okt 2013

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ben ik bezig met de Movie Challenge. Aan het eind van het jaar wil ik 150 films bekeken hebben. In mei gaf ik al een update, dus ik vond het wel weer eens tijd worden voor een nieuwe update. Het jaar is immers voorbij voordat je het weet!

Ik ben bang dat het me niet gaat lukken om 150 films te bekijken. Nu zit ik op de 111 films en ik heb nog iets meer dan 2 maanden te gaan! Dat zou betekenen dat ik deze laatste twee maanden nog 20 films per maand moet kijken om de challenge te voltooien. Ben benieuwd of dat me gaat lukken. Als je benieuwd bent naar alle films die ik heb gezien, kijk dan even hier.

Toen ik in mei een update gaf, liet ik mijn favoriete films tot die tijd zien. Vandaar dat ik nu mijn favoriete films laat zien van mei t/m oktober.

The Hangover III

Ik had het tweede deel ook gezien in de bioscoop. Dat vond ik toen een ontzettend komische film dus ik kon niet wachten totdat het derde deel uit kwam. Ook dit deel vond ik weer hilarisch. Af en toe denk je echt: hoe verzinnen ze het? Wel moet ik zeggen dat ik het tweede deel echt het best vond, maar dit deel valt absoluut niet tegen. Ik heb namelijk enorm in een deuk gelegen!

In dit deel gaan de mannen op weg naar Mexico. Natuurlijk komen ze dan weer in allerlei rare situaties terecht, met vreemde personen. Het is in ieder geval geen normale reis, maar dat kun je ook wel verwachten, haha. Als je zin hebt in een komische film dan zou ik deze zeker aanraden!
 

Fast & The Furious 6

Dit vond ik echt een super gave film. Ik dacht eerst dat het een typische jongensfilm was met al die auto’s en races en dergelijke. Maar dat viel ontzettend mee! Ik had alleen de eerste Fast & Furious gezien maar toch kon ik het verhaal goed volgen. Ik vond het verhaal ontzettend leuk en goed. Toen ik deze film in de bioscoop heb gezien, heb ik daarna meteen de voorgaande delen gekeken op de computer.

De bende van Fast & Furious komt weer bij elkaar, dit keer in opdracht van de politie. Letty de vriendin van Dom leeft namelijk nog en hij wil haar terug halen. De beloning voor de rest? Gratie voor hun moedige daad en ze hoeven niet meer bang te zijn dat ze op worden gepakt voor dingen uit het verleden. Ik ben trouwens ook onwijs benieuwd naar het volgende deel. Daar speelt Jason Statham in. Ik bedoel: Jason Statham, hello!!?!
 

White House Down

Het Witte Huis in de Verenigde Staten wordt overvallen en bezet door een gevaarlijke militaire groep. Een agent van de geheime dienst, John Cale (Channing Tatum), krijgt de belangrijke en zware taak om het leven van de Amerikaanse president te redden.

Dit vind ik één van de betere films die ik de afgelopen tijd heb gezien. Zeg nou zelf: Jamie Foxx als president is gewoon hilarisch. Ik heb zowat de hele film krom gelegen van het lachen. Het was spannend en komisch tegelijkertijd. De perfecte combinatie. Jamie Foxx en Channing Tatum zijn een erg leuk stel samen. Hele leuke film!
 

Grown Ups 2

Dit is echt zo’n hilarische film. Sowieso vind ik Adam Sandler en Kevin James heel erg leuk spelen, ze zijn zo grappig! Grown Ups 1 heb ik ook gezien, vandaar dat ik deze ook graag wou zien. In deze versie zijn ze allemaal wat ouder geworden, maar wijzer zou ik niet zeggen, haha.

De kinderen zijn nu allemaal ouder geworden en ze zijn allemaal in een nieuwe fase in hun leven beland. Toch zijn ze nog steeds de oude en dat levert een hoop grappige momenten op. Niet alle momenten uit de film vond ik leuk. Zo komt Taylor Lautner er ook nog in voor, maar dat stuk vind ik eerlijk gezegd echt helemaal niets.
 

The Lone Ranger

Dit is een film van Disney, zelf zou ik dat niet verwachten als je de film ziet. Het verhaal gaat over een indiaan en een man van de wet. Twee tegenpolen, maar toch worden ze met elkaar opgezadeld. Ook dit vond ik een uiterst vermakelijke film.

Toch schijnen ze uiteindelijk niet zoveel van elkaar te verschillen. Ze willen allebei precies hetzelfde, gerechtigheid en geen oorlog. Wanneer je denkt dat je iemand kunt vertrouwen in dit verhaal, is het niet zo. Dus het is niet heel voorspelbaar. Ik vind het een leuk verhaal, maar geen typische Disney film. Het is overigens ook een film voor 16 jaar en ouder.
 

The Internship

Vince Vaughn en Owen Wilson samen zijn sowieso al heel erg grappig, net zoals in de film Wedding Crashers (ook een leuke film trouwens!). Dit is echt dé perfecte komedie. Het gaat niet alleen maar om lachmomenten, er zitten ook serieuze boodschappen in de film.

De film gaat voornamelijk over deze twee mannen. Het gaat niet goed met hun bedrijf en ze worden ontslagen. Ze zijn echter al best oud, maar willen wel een doel hebben in hun leven én een goede baan. Vandaar dat ze het wagen op een stageplek bij Google met kans op een baan. Dit levert echt hele grappige situaties op. Maar goed, hoe kan het dan ook anders met Vince Vaughn en Owen Wilson samen in een film.
 

The Wolverine

The Wolverine is een actiefilm gebaseerd op het stripverhaal van X Men geloof ik. In deze verhaallijn komt the Wolverine naar Japan om afscheid te nemen van iemand die hij ooit heeft gered. Dit loopt echter niet zoals hij heeft gepland. Hij maakt nieuwe vrienden, maar niet iedereen is zoals hij zichzelf voordoet. Hij vecht, beschermt en probeert zichzelf te redden.

Ik moet zeggen dat er aan het eind iets gebeurd wat ik totaal niet had verwacht, maar het is niet voor niets een Marvel film he, haha. Ik ben in ieder geval al benieuwd naar het volgende deel. Thats for sure! Leuke film trouwens om samen met je vriend te bekijken.

Dit zijn dus enkele van mijn favoriete films van de afgelopen maanden. Het zijn vooral wat stoerdere films. De laatste tijd kijk ik ook een hoop meidenfilms via Netflix. Die vind ik erg leuk, maar kwalitatief niet heel hoogstaand, vandaar.

Ik heb nu enkele van mijn favoriete films gedeeld. Maar wat is eigenlijk jouw favoriete film van de afgelopen tijd?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!