Watched Movies #10

13 apr 2013

De vorige Watched Movies is alweer langer dan een maand geleden! Daarom heb ik er nu weer één voor jullie klaar staan. Kijk je mee naar de films die de afgelopen tijd gezien heb?

Helaas gaat het niet meer zo goed met m’n Movie Challenge. De laatste tijd heb ik weinig tijd gehad om naar de bioscoop te gaan. Ook kijk ik vaker series dan films. Toch ga ik nog gewoon door met de challenge. Ik zit nu namelijk al op de 42 gekeken films. Bijna op 1/3e!

OZ: The Great And Powerful

Wat is dit een prachtige film zeg. Al een hele lange tijd wilden m’n vriend en ik deze film zien, maar het kwam er elke keer maar niet van! De film gaat over een egoistische tovenaar die uiteindelijk een hele stad moet redden.

Eigenlijk wilde ik de film vooral zien vanwege Mila Kunis. Ik vind dat zo’n gave actrice. Ze speelde het erg overtuigend als slechte heks. De film is in 3D en de effecten waren enorm mooi. Ook de omgeving was erg mooi gemaakt. Deze film is zeker een aanrader om te kijken!

IMDb cijfer: 6,9

Valentino

Eigenlijk is dit gewoon zo’n standaard Nederlandse film. Nu moet ik zeggen dat ik Nederlandse films normaal niet zo goed vind (behalve Verliefd op Ibiza, die vond ik erg leuk). Dit is dus ook geen goede film, maar wel vermakelijk om naar te kijken.

Najab Amhali speelt de hoofdrol en doet dat erg leuk en goed. Er zitten een hoop komische scenes in. Vooral het feit dat hij zijn leugens zo lang volhoud is erg vermakelijk. Elke keer denk je dat het fout gaat, maar dan red hij zichzelf er toch nog uit.

MovieMeter: 2,70 / 5,00

Dead Man Down

Een man zijn vrouw en dochtertje zijn overleden en hij zint op wraak. Daarom gaat hij undercover bij de mensen die zijn dierbaren hebben vermoord. Ondertussen krijgt hij een steeds betere relatie met zijn overbuurvrouw. Het nieuwe criminele leven van hem, brengt hen steeds dichter tot elkaar.

Ik vond ’t een goede film. Af en toe zaten er wel een beetje rare momenten in, maar dat valt te overzien. Ook vond ik Colin Farell echt perfect gecast voor deze film. Dit is typich zo’n film die je samen met je vriendje kunt kijken. Als jij ook een beetje van actie houdt, is het echt een film die jullie beiden leuk zullen vinden.

IMDb cijfer: 6,8

The Host

Dit vond ik een beetje een rare film. Hij begon al erg zweverig en werd pas tegen het eind een beetje leuk. Vrienden van ons zijn zelfs eerder weggegaan omdat ze er écht niets aan vonden.

De film gaat over zielen die de aarde over hebben genomen. Ze hebben het lichaam van mensen overgenomen. Er zijn mensen die zich verzetten en ondergedoken zitten. Sommige zielen zijn ook te zwak om te overleven omdat de mens zich zodanig verzet. Als je niets te doen hebt én je hebt een Pathé pas, dan kun je hier best heen gaan. Anders raad ik het je niet aan.

IMDb cijfer: 5,9

Pitch Perfect

Oké, hiermee speel ik eigenlijk een beetje vals. Deze film heb ik laatst niet in de bioscoop gezien, maar op de computer. Ik vond hem zo leuk dat ik er wel iets over wilde schrijven. Het is echt een typische meidenfilm.

Eerst leek het me niet zo’n leuke film omdat ik dacht dat het erg op Glee leek. Toen ik hem eenmaal ging kijken, vond ik de karakters en verhaallijn toch erg leuk. Ook de muziek tussendoor was erg vermakelijk. Als je even lekker wilt relaxen is dit echt een hele leuke film om te kijken.

IMDb cijfer: 7,2

Dit zijn dus een aantal films die ik de laatste tijd heb gezien. Over enkele ben ik heel enthousiast en over andere wat minder. Vooral Pitch Perfect en OZ: The Great And Powerful vind ik echte aanraders.

Wat is jouw favoriete film van de afgelopen tijd?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!