Watched Movies #11

4 mei 2013

De laatste tijd heb ik zoveel goede films gezien dat ik het wel weer tijd vond voor een nieuwe Watched Movies post. Er draaien op dit moment best goede films in de bioscoop, waarvan ik er al een hoop heb gezien. Die films licht ik even kort toe, zodat je kunt zien of het misschien wat voor jou is!

Iron Man 3

Dit is alweer de derde film in deze serie. De eerste twee heb ik (nog) niet gezien maar toen ik deze trailer zag, sprak ‘ie me gelijk aan. Zelf houd ik wel van actiefilms en dit is echt een leuke film om met je vriend heen te gaan. In deze film bestrijd Tony Sparks als ‘Iron Man’ het kwaad. Er zitten wel leuke, onvoorspelbare stukjes in. Ook vind ik de speciale effecten ontzettend gaaf. Dit is dus zeker weten een aanrader!

IMDb cijfer: 7,9

Olympus Has Fallen

Deze film heb ik gezien in de sneak preview. Echt ontzettend grappig, iedereen ging juichen toen bleek dat het deze film was die in de sneak draaide. Ik snap ook waarom, want wat is dit een ongelooflijk vette film. De acteur die de hoofdrol speelt vind ik sowieso heel goed acteren en hij ziet er ook zo sympathiek uit. Het was echt een film vol met spanning en vol met actie. De verhaallijn is erg tof. Wel een beetje veel gevechten, maar ook gewoon heel veel spanning – wat de film echt leuk maakt!

Ik vond het alleen jammer dat ik in de trailer al het belangrijkste deel van het verhaal had gezien. Daar baalde ik dus wel een beetje van. Maar het was verder zo goed gespeeld dat ik daar niet meer bij heb stil gestaan verder.

IMDb cijfer: 7,0

Identity Thief

Wil je lachen? Ga dan naar deze film! Ik vond hem namelijk echt ontzettend grappig. Sowieso eerst het verhaal, ik bedoel: hoe kom je erop? Het feit dat zijn naam wordt gejat door een vrouw is gewoon al heel grappig. En daarna volgt natuurlijk nog de hele zoektocht wat ook niet erg gemakkelijk gaat. De hoofdrolspelers zijn ook erg goed gecast vind ik zelf. De vrouw kende ik al van onder andere Bridesmaids. Zij speelt altijd van die humoristische karakter.

Nu moet ik er wel bij zeggen dat mijn vriend de film echt totaal niet leuk vond. Ik snap daar helemaal niks van, maar hij vond hem echt niet grappig. Nu moet ik ook wel zeggen dat de humor af en toe wel wat flauw is en daar moet je wel van houden.

IMDb cijfer: 5,7

Oblivion

Dit is echt zo’n typische futuristische film. Zoveel jaar later, mensen vliegen in ufo’s, mooie hoge gebouwen en allerlei technische hoogstandjes. Zelf vind ik dat altijd wel interessant om te zien, heel mooi gemaakt. Deze film vond ik op zich wel leuk, alleen af en toe wel een beetje verwarrend. Je moet wel goed opletten bij deze film. Ook heel grappig want midden in het verhaal wordt er ineens een switch gemaakt. Er gebeurt dan ineens iets heel anders dan dat je denkt. Het is een leuke film, maar geen must-see vind ik.

IMDb cijfer: 7,2

Safe Haven

Al toen ik deze trailer voor het eerst zag, wist ik gewoon dat ik deze film moest zien. Ik houd enorm van romantische films, maar ik vind het nog leuker als er ook nog wat actie in zit. En dat is dus het geval bij deze film, super! Ook bij deze film vind ik de hoofdrolspelers erg leuk. En wat is de vrouwelijke hoofdrolspeler prachtig zeg, echt een mooie vrouw! En Josh Duhamel volgde ik altijd al in Las Vegas (die casino-serie).

Hele leuke film om lekker bij weg te zwijmelen. Ideaal voor een romantische avond met je vriendje. Zelfs voor hem is de film nog best leuk omdat er ook wat actie in zit. Dat maakt het niet zo’n typische zoetsappige film. Deze film is zeker één van mijn favorieten geworden.

IMDb cijfer: 6,3

Deze films vind ik één voor één echt ontzettend goed. Het zijn wel voornamelijk actie films dus daar moet je wel van houden. De films die ik echt aanraad zijn Safe Haven, Olympus Has Fallen en Iron Man 3. Voor die eerste is echt mijn favoriet! Met de Movie Challenge zit ik ook aardig op schema. Ik heb nu 50 films gekeken. Als ik zo door zou gaan zou ik de 150 films in één jaar net redden!

Wat is jouw favoriet van deze films?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik heb gister Iron Man 3 3D gezien, ik vond ‘m werkelijk waar fantastisch! Actie, liefde en humor, echt de perfecte combo voor een film! Mooie special effects! (Ik wil ook zo’n pak!) haha.

  2. De meeste kende ik niet én trekken me ook niet zo eerlijk gezegd; behalve Safe Heaven. Die wil ik nu zeker eens zien, haha! Oh en Tom Cruise, dat blijft een goede acteur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!