Watched Movies #12

15 jun 2013

De afgelopen tijd ben ik weer veel naar de bioscoop geweest. Er draaien weer een hoop leuke films, dus ik vond het wel weer tijd voor een nieuwe Watched Movies. Vandaag bespreek ik dus weer vijf films met de trailers erbij!

De meeste films die ik in deze editie met jullie bespreek vond ik erg goed. Helaas werd ik wel teleurgesteld door één film waar ik best hoge verwachtingen van had.

The Hangover III

De eerste keer dat ik een date had met Thijs hebben we The Hangover II gezien. Dat vond ik toen een ontzettend komische film dus ik kon niet wachten totdat het derde deel uit kwam. Ook dit deel vond ik weer hilarisch. Af en toe denk je echt: hoe verzinnen ze het? Wel moet ik zeggen dat ik het tweede deel echt het best vond, maar dit deel valt absoluut niet tegen.

In dit deel gaan de mannen op weg naar Mexico. Natuurlijk komen ze dan weer in allerlei rare situaties terecht, met vreemde personen. Als je zin hebt in een komische film dan zou ik deze zeker aanraden!

IMDb cijfer: 6,2

The Great Gatsby

Van deze film had ik hele hoge verwachtingen omdat ik van iedereen hoorde dat hij heel goed was. Zelf vond ik het begin een beetje saai en langdradig. Het verhaal draait eigenlijk allemaal om een rijke man genaamd Gatsby. Er worden allerlei geruchten en roddels over hem verspreid terwijl hij alleen maar zijn jeugdliefde terug wil krijgen.

Later vond ik het verhaal wel beter en sterker worden en vond ik het al met al wel een leuke film. De personages zijn goed uitgekozen en spelen hun rol ook goed. Ik snap ook wel waarom een hoop mensen dit een goede film vinden. Het is tenminste niet zo’n standaard verhaallijn!

IMDb cijfer: 7,5

The Big Wedding

Deze film heb ik samen met m’n moeder gezien toen we naar Antwerpen waren. Dit is wel echt een typische meidenfilm. Het begint met één huwelijk. De man is geadopteerd en zijn adoptie ouders zijn gescheiden. Hij wil zijn echte moeder uitnodigen en die hecht veel waarde aan het huwelijk. Daarom doen de adoptie ouders alsof ze nog getrouwd zijn. Dit brengt een hoop problemen en andere dingen met zich mee.

Ik vond het een enorm leuke film om te zien. De verhaallijn was nou niet heel sterk, maar het was wel gewoon een leuke film om naar te kijken.

IMDb cijfer: 5,2

Fast & Furious 6

Dit vond ik echt een super gave film. Ik dacht eerst dat het een typische jongensfilm was met al die auto’s en races en dergelijke. Maar dat viel ontzettend mee! Ik had alleen de eerste Fast & Furious gezien maar toch kon ik het verhaal goed volgen. Ik vond het verhaal ontzettend leuk en goed.

De bende van Fast & Furious komt weer bij elkaar, dit keer in opdracht van de politie. Letty de vriendin van Dom leeft namelijk nog en hij wil haar terug halen. De beloning voor de rest? Gratie voor hun moedige daad en ze hoeven niet meer bang te zijn dat ze op worden gepakt voor dingen uit het verleden.

IMDb cijfer: 7,6

Disconnect

Deze film hadden we gezien in de Sneak Preview. Hij begon echt ontzettend raar en ik had al gelijk zoiets van: dit hoef ik echt niet te zien. Maar al na een minuut veranderde alles opeens en leek het me wél een leuke film.

De film gaat over verschillende families die op de een of andere manier wat met elkaar gemeen hebben. Het verhaal gaat voornamelijk over de virtuele wereld en de manier waarop technologie relaties en gebeurtenissen beïnvloed. Uiteindelijk vond ik het een goede film met sterke verhalen! Deze film draait vanaf 20 juni in de bioscoop.

IMDb cijfer: 7,0

Welke film wil jij graag nog eens zien?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Heb alleen the big wedding nog niet gezien, en heb de sneak gemist :( Disconnect is met Marc Jacobs he ! hihi <3
    Ik ga vanavond naar Only God Forgives en morgen After Earth!

    XO

  2. Na dit artikel ben ik erg benieuwd naar die “The Big Fat Wedding”! :D Fast & Furious staat ook al op m’n lijstje, maar ik ben nog steeds niet heen geweest >.< Het lijkt allemaal wel leuke films ^^

  3. Hmmm, ik zie niet zo snel een film ertussen die ik graag zou willen zien. Ik weet niet, het is precies m’n categorie niet ofzo, haha. Alhoewel The Hangover wil ik nog wel zien, maar zou er niet speciaal voor naar de bios gaan ofzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!