Watched Movies #14

23 aug 2013

Er staat weer een nieuwe Watched Movies klaar, nummer 14 alweer! Ik kijk de laatste tijd niet zoveel films als normaal, maar wou er toch enkele met je delen. Welke films raad ik aan, maar welke raad ik je ten zeerste af!?

Grown Ups 2

Dit is echt zo’n hilarische film. Sowieso vind ik Adam Sandler en Kevin James heel erg leuk spelen, ze zijn zo grappig! Grown Ups 1 heb ik ook gezien, vandaar dat ik deze ook graag wou zien. In deze versie zijn ze allemaal wat ouder geworden, maar wijzer zou ik niet zeggen, haha.

De kinderen zijn nu allemaal ouder geworden en ze zijn allemaal in een nieuwe fase in hun leven beland. Toch zijn ze nog steeds de oude en dat levert een hoop grappige momenten op. Niet alle momenten uit de film vond ik leuk. Zo komt Taylor Lautner er ook nog in voor, maar dat stuk vind ik echt helemaal niets.

IMDb cijfer: 5,1

The Wolverine

The Wolverine is een actiefilm gebaseerd op het stripverhaal van X Men geloof ik. In deze verhaallijn komt the Wolverine naar Japan om afscheid te nemen van iemand die hij ooit heeft gered. Dit loopt echter niet zoals hij heeft gepland. Hij maakt nieuwe vrienden, maar niet iedereen is zoals hij zichzelf voordoet. Hij vecht, beschermt en probeert zichzelf te redden.

Ik moet zeggen dat er aan het eind iets gebeurd wat ik totaal niet had verwacht, maar het is niet voor niets een Marvel film he, haha. Ik ben in ieder geval al benieuwd naar het volgende deel. Thats for sure!

IMDb cijfer: 7,1

The Lone Ranger

Dit is een film van Disney, zelf zou ik dat niet verwachten als je de film ziet. Deze heb ik een tijdje geleden gezien in de sneak preview. Daar was ik blij mee, want ik wou hem ook graag zien! Dit verhaal gaat over een indiaan en een man van de wet. Twee tegenpolen, maar toch worden ze met elkaar opgezadeld.

Toch schijnen ze uiteindelijk niet zoveel van elkaar te verschillen. Ze willen allebei precies hetzelfde, gerechtigheid en geen oorlog. Wanneer je denkt dat je iemand kunt vertrouwen in dit verhaal, is het niet zo. Dus het is niet heel voorspelbaar. Ik vind het een leuk verhaal, maar geen typische Disney film. Het is overigens ook een film voor 16 jaar en ouder.

IMDb cijfer: 6,7

The Purge

Wat is dit een bizarre film. De verhaallijn is sowieso al erg raar. Eén dag in het jaar loopt er geen beveiliging rond op straat, zijn de hulpdiensten uitgeschakeld en is moorden toegestaan. Dit om je ziel ‘te zuiveren’. Ik vond de film nog best wel eng omdat er hele enge types in rond liepen.

Deze film is zeker geen aanrader. Het is een zwakke verhaallijn en gewoon geen vermakelijke film. Als je dan een thriller wil kijken, raad ik je aan om een andere film te kijken. Dit is namelijk wel héél erg ongeloofwaardig.

IMDb cijfer: 5,5

We’re the Millers

Wat was dit een hilarische film! De film is als het goed is nog niet in de bioscoop, maar ik heb hem gezien bij de Unlimited Movie Night. Van tevoren wist ik al dat ik deze film wilde zien. Toen ik dus de kans kreeg om hem eerder te bekijken, kon ik daar geen nee tegen zeggen.

De film gaat over vier mensen die allemaal heel verschillend zijn. Om drugs te smokkelen, moeten ze een familie naspelen. Dit omdat families bij de douane niet goed gecontroleerd worden. Natuurlijk gaat dit allemaal niet zo gemakkelijk en komen ze onderweg een hoop obstakels tegen. Erg vermakelijke film!

IMDb cijfer: 7,1

Welke film wil jij graag nog zien?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!