Watched Movies #21

25 mrt 2014

Jullie hebben de bioscoopzaal weer vaak voorbij zien komen in mijn wekelijkse diary. Hoe kan het dan ook anders, ik heb weer een “Watched Movies” post gemaakt. Het zijn ditmaal vooral veel actie films, houd je daarvan? Dan past dit artikel perfect bij jou!

3 Days To Kill

Ethan Renner is een huurmoordenaar voor de overheid. Wanneer hij te horen krijgt dat hij terminaal ziek is besluit hij zijn gevaarlijke leventje op te geven om uiteindelijk een relatie op te bouwen met zijn vervreemde vrouw en dochter, die hij altijd voor de veiligheid op afstand hield. Maar wanneer zijn agentschap hem een experimenteel, maar potentieel levensreddend medicijn aanbiedt in ruil voor een laatste missie kan hij niet weigeren.

Deze trailer sprak mij al erg aan, ik houd wel van dit soort actie films. Ik vond de verhaallijn nou ook weer niet heel sterk, maar de actie vond ik wel erg goed. De hoofdpersoon speelde zijn rol ook goed. Een vermakelijke actie film, maar ben je op zoek naar een sterk verhaal? Dan zou ik deze skippen als ik jou was.

IMDb cijfer: 6,4

Robocop

Het is 2029. Het bedrijf OmniCorp staat aan de basis van robottechnologieën. Hun robots winnen over de hele wereld oorlogen voor de Verenigde Staten en nu wil het bedrijf de technologie ook in eigen land gaan gebruiken. Als Alex Murphy, een vader en politieagent, in Detroit neergeschoten wordt, blijkt hij het perfecte proefkonijn te zijn voor OmniCorp. Murphy wordt tot een half mens, half robot gemaakt, en is al snel weer in staat over de straten van de stad te lopen. Daar moet hij uitdagingen het hoofd bieden die hij als ‘gewone’ man nog nooit eerder had meegemaakt.

Dit is natuurlijk al gelijk een hele aparte verhaallijn. Heel interessant om te zien, ook het hele idee achter de film. Deze film is gebaseerd op de gelijknamige film “RoboCop” uit 1987. Ik vond de film goed. Er zitten ook echt hartverscheurende stukken in. Stel jij het je maar eens voor. Je man krijgt een ongeluk en jij als zijn vrouw kunt kiezen: laat je een halve robot van hem maken, of laat je hem sterven?

IMDb cijfer: 6,7

Best Night Ever

Aanstaande bruid Claire, haar zus Leslie en vriendinnen Zoe en Janet vertrekken naar Las Vegas om daar het vrijgezellenfeest van Claire te vieren. De groep wil er sowieso een stripclub bezoeken. Het duurt echter niet lang voordat het feest compleet uit de hand loopt. Gedreven door drank en seks beleven de dames de meest wilde avonturen die ze maar voor mogelijk hadden kunnen houden. Het wordt de beste nacht ooit.

Deze film heb ik gezien bij de sneak preview. Ik weet niet of het een film is waar ik anders voor zou hebben gekozen. Geen sterke verhaallijn, af en toe is het heel vaag gefilmd (denk: Paranormal Acitvity-achtig) en nee, gewoon niet echt een aanrader. Er zitten enkele grappige stukjes in, maar dat is het dan ook wel. Ook op IMDb scoort deze film al niet te hoog!

IMDb cijfer: 2,9

300: Rise Of An Empire

Na de overwinning op Leonidas’ 300, trekt het Perzische leger onder leiding van Xerxes verder in zuidelijke richting naar de grote Griekse steden. Het democratische Athene is de eerste stad die ze tegenkomen op hun pad. De stad heeft een sterke vloot en staat onder leiding van admiraal Themistocles. Themistocles is gedwongen een alliantie aan te gaan met de aartsrivaal van Athene, het oligarchische Sparta, wiens macht ligt bij zijn superieure infanterie. Xerxes heerst echter nog steeds oppermachtig in aantallen, zowel op zee als op land.

Dit kan ik beschrijven als een echte ‘jongens-film’. Heel erg veel actie, veel vechten, maar voornamelijk heel erg veel vette 3D effecten. Je moet hier van houden, zelf vind ik het heel erg tof, op z’n tijd dan, haha. Ik raad deze film dan ook zeker aan. Leuk om samen met je vriendje te kijken!

IMDb cijfer: 7,0

Snowpiercer

Het is het jaar 2031 in een post-apocalyptisch tijdperk. Na een mislukt experiment om de opwarming van de aarde te stoppen zorgt een ijstijd er voor dat alle mensen op aarde sterven, behalve de bewoners van de ‘Snow Piercer’. Deze trein, aangedreven door een uit zichzelf bewegende motor die nooit stopt, reist de koude wereld rond met aan boord een groep overlevenden. De trein is opgedeeld in verschillende klassen wat er voor zorgt dat er aan boord een revolutie ontstaat.

Ook deze film heb ik gezien in de sneak preview. In het begin vond ik hem raar. Ik dacht echt: “Waar zit ik nou weer naar te kijken?” Na een tijdje kreeg ik het verhaal wat beter door en begon ik de film best leuk te vinden! Het is weer eens wat anders dan normaal en dat waardeer ik wel. Je moet wel goed op blijven letten bij deze film wil je het verhaal goed snappen. Het einde vond ik jammer, maar daar ga ik niet teveel over verklappen, wil je de film misschien nog zien.

IMDb cijfer: 7,4

Non-Stop

Bill Marks is een veteraan van de Air Marshals service. Hij beschouwt zijn job niet als een taak die levens kan redden, maar als een kantoorbaantje in de lucht. De vlucht van vandaag zal echter geen routine blijken. Kort na het opstijgen van een vlucht van New York naar Londen krijgt hij een reeks mysterieuze tekstberichten die hem bevelen ervoor te zorgen dat de regering het bedrag van 150 miljoen dollar overmaakt op een geheime bankrekening. Indien dit niet gebeurt zal elke twintig minuten een passagier sterven.

Dit soort films, ja, hier houd ik nu van. Toen ik deze trailer zag, wist ik ook al dat ik deze graag wilde zien. Toen hij in de bioscoop draaide, ben ik er dan ook gelijk heen geweest samen met mijn vriend. Het is echt een hele spannende film. De acteurs vind ik ook gewoon onwijs leuk.

IMDb cijfer: 7,3

Dit zijn enkele films die ik de afgelopen maand heb gezien. Bij mij staat Non-Stop absoluut op nummer 1, dat vond ik echt een hele leuke film. Die raad ik jullie dus ook zeker aan! De film ‘Hartenstraat’ wil ik graag nog zien, verder vind ik dat er op dit moment verder niet veel leuke films draaien!

Wat vind jij de leukste film die je de afgelopen tijd heb gezien?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!