Watched Movies #23

14 jun 2014

Heel erg vaak ben ik niet meer naar de bioscoop geweest de laatste tijd, met het lekkere weer zit ik veel liever buiten! Wel heb ik de afgelopen tijd weer vijf films bekeken die ik graag met jullie deel. Zo weet je iets beter waar de film over gaat en kan je bepalen of je het de moeite waard vindt of niet.

X-Men: Days Of Future Past

De film speelt zich af in een alternatieve toekomst waarin Magneto’s Brotherhood een belangrijke senator vermoordt. Als gevolg daarvan wordt de jacht op mutanten geopend en is het aan de X-Men uit het verleden en de X-Men uit de toekomst om samen te werken en ervoor te zorgen dat enkele belangrijke gebeurtenissen die leiden tot deze dystopische toekomst voorkomen worden.

Deze film vond ik onwijs leuk! Ik ben sowieso al fan van Marvel films, dus die films zijn voor mij altijd prima, haha. In deze film zat veel actie, er kwamen nieuwe personages tevoorschijn, heel tof om te zien. Dit is een hele leuke film om met je vriend te kijken, als jij zelf ook van actie houdt!

IMDb cijfer: 8,5

Bad Neighbours

Het jonge stel Mac en Kelly Radner (Seth Rogen en Rose Byrne) wordt gedwongen om naast een luidruchtig en onaangenaam studentenhuis te gaan wonen na de geboorte van hun baby. Wanneer ze te kampen krijgen met de student Teddy Sanders (Zac Efron) zorgt zijn onbezonnen gedrag voor de nodige problemen.

Dit was een hele grappige film. Niets meer en niets minder. Het was redelijk voorspelbaar allemaal en het was echt van dat typische studentengedrag. Wel hebben we enorm gelachen (met name om dat stel met de baby)! Sommige dingen waren wel echt nep, die zouden echt no way kunnen dus dat maakte het wel een beetje ongeloofwaardig. Verder was het een oké film.

IMDb cijfer: 7,1

A Million Ways To Die In The West

Het verhaal speelt zich af tijdens het Wilde Westen, een tijd waarin een man’s reputatie alles was. Albert, een schaapherder, raakt zijn aantrekkelijke vriendin kwijt nadat hij bang wordt tijdens een tweegevecht en zich terugtrekt uit het duel. Ontmoedigd door de gebeurtenis durft de laffe Albert zijn gezicht haast niet meer in het openbaar te vertonen. Dan ontmoet hij een beeldschone vrouw met een mysterieus verleden. Terwijl zij Albert helpt zijn zelfvertrouwen weer terug te vinden, worden zij langzaam maar zeker verliefd op elkaar. Hun relatie dreigt uit elkaar te vallen wanneer haar man een beruchte crimineel, ten tonele verschijnt en Albert wederom voor een duel wordt uitgedaagd.

Dit vond ik zo’n leuke film! Mijn vriend wilde hier heel graag heen maar ik wist zelf niet zo goed wat ik hiervan kon verwachten. Uiteindelijk heb ik enorm gelachen! Er zaten veel (flauwe) grappen in. Deze film is van de makers van Ted! en Family Guy, dus gegarandeerd een hoop humor.

IMDb cijfer: 6,4

22 Jump Street

Nadat ze hun weg door de middelbare school hebben gevonden, vinden er grote veranderingen plaats voor officieren Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) als ze dit keer undercover gaan op een plaatselijk college. Maar wanneer Jenko zijn verwante ziel tegenkomt in het footballteam en Schmidt infiltreert bij de kunstclub, beginnen ze hun partnerschap in twijfel te trekken. Het is aan hen de taak om niet alleen de zaak op te lossen, maar ook om beproevingen te doorstaan die zullen aantonen of ze een ‘volwassen’ relatie kunnen aangaan. Als de twee adolescenten kunnen uitgroeien tot ‘echte’ mannen, zou deze studententijd misschien wel het beste kunnen zijn dat hen ooit is overkomen.

Al toen ik deze trailer zag, wist ik: daar moet ik heen! 21 Jump street heb ik ook gezien in de bioscoop een hele tijd terug en daar kon ik enorm om lachen. Gelukkig was dat bij deze film ook het geval. Wel weer een hoop (flauwe) grapjes dus daar moet je echt van houden. Verder is het duo gewoon echt komisch samen. Ze zijn zo verschillend en lijken toch weer zo op elkaar. Ook deze film levert gegarandeerd een hoop hilarische situaties op. Ik heb vaak helemaal dubbel gelegen!

IMDb cijfer: 8,1

Walking On Sunshine

Een mooi dorpje aan de kust van Italië. Maddie staat op het punt te trouwen met de prachtige Italiaan Raf. Ze heeft haar zus Taylor uitgenodigd voor het huwelijk, maar weet niet dat Raf een vroegere vakantievlam was van Taylor, en de liefde van haar leven.

Thijs en ik zagen deze trailer in de bioscoop. Deze film is eigenlijk helemaal niet ons ding. Desondanks besloten we toch om het een kans te geven. Het begin was best leuk, maar uiteindelijk werd er elke vijf minuten zowat gezongen en een hele performance van gemaakt. Als jij dit wel leuk vind, dan is dit echt een film voor jou! Bij ons paste het iets minder, dus wij zijn weggegaan.

Cijfer nog niet bekend, film 19 juni in de bioscopen

Heb jij nog aanraders qua films? Welke film moet ik echt nog zien?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Bad Neighbours lijkt me leuk! De andere films spreken me niet zo aan. Ben meer van de zoetzappige liefdes films haha. Van de week heb ik The Vow (? als het goed is) gezien, hele mooie film!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!