Watched Movies #26

5 okt 2014

Er staan weer een aantal films in de review. Vroeger deed ik dit altijd pas bij vijf films, maar toen ik klaar was met de eerste vier vond ik ’t ook eigenlijk al wel behoorlijk veel. In dit artikel kun je vier heel verschillende films vinden.

Let’s Be Cops

Twee vrienden genaamd Ryan en Justin spelen met gehuurde politie-uniformen voor agent. Ze zijn namelijk van plan naar een gekostumeerd feest te gaan. Aanvankelijk gaat alles goed, totdat de twee nepagenten een echte Russische gangster tegen het lijf lopen en ze langzamerhand in allerlei problemen verzeild raken.

Geweldig! Ik vond dit echt een hele leuke film. Deze film bekeek ik toen ik echt even behoefte had aan een een hoop humor. Deze film heeft dat zeker. Af en toe misschien wat flauw, maar er zitten veel grappige momenten in. Als je even goed wilt lachen, raad ik je zeker aan om naar deze film te gaan. Ik snap niet dat de film geen hoger cijfer heeft op IMDb, ik zou hem zeker weten minimaal een 7,5 geven.

IMDb cijfer: 6,8

Life Of Crime

Ordell Robbie en Louis Gara zaten beiden in de gevangenis voor autodiefstal. Nu ze weer op vrije voeten zijn bundelen ze hun krachten voor een laatste grote slag. Wanneer ze de vrouw van een projectontwikkelaar kidnappen loopt hun plannetje echter niet van een leien dakje.

Deze film heb ik in de sneak preview gezien, ik weet niet of dit een film is waar ik zelf heen zou gaan. De film was in principe vermakelijk, maar best voorspellend. Alleen aan het eind komt er wel een leuke twist in voor! Ik zou niet willen zeggen dat ik het een hele goede film vond, maar hij was verder prima. Niet veel lachmomenten, ik vond ze althans niet echt grappig. Deze film zou ik dus niet erg aanraden.

IMDb cijfer: 5,8

November Man

Ex-CIA agent Peter hoopt rust te vinden in het runnen van een hotel, maar wordt terug in het spel gebracht door een ex-collega. Als een vriendin van Peter vlak daarna vermoord wordt, is hem duidelijk dat er dubbelspel wordt gespeeld. Zijn protegé en vroegere leerling David opent de jacht op hem, maar zal heel wat uit de kast moeten trekken om zijn leraar af te troeven. Peter zal al zijn kennis en ervaring nodig hebben als blijkt dat de missie van de CIA directie tot ver reikt.

Ja, ik had echt zin in een spannende film. De trailer had ik al een paar keer gezien, dit was dus een goede keus voor een film vol spanning en actie. Pierce Brosnon speelt zijn rol erg goed en vind ik sowieso een goede acteur. Ook in deze film zat een leuke twist op het eind – althans ik had hem niet aan zien komen, dus dat was wel een leuke verrassing. Het is een leuke film, maar heel speciaal? Nee, dat vind ik ‘m ook weer niet.

IMDb cijfer: 6,4

The Maze Runner

Thomas ontwaakt op een dag in een lift, zonder enige kennis hoe hij daar terecht is gekomen. Hij kan zich niet meer herinneren wie hij was. Eenmaal buiten komt hij erachter dat hij in een afgesloten wereld terecht is gekomen met 60 andere jongens van zijn leeftijd, die proberen te ontsnappen uit een steeds veranderend labyrint.

Oeh, al sinds ik deze trailer zag, riep ik al: deze film moét ik zien. Hij leek me zo onwijs spannend en anders dan anders. De setting was apart en dat maakt het zo onvoorspelbaar, daar houd ik wel van. Ik verwachtte veel van deze film en ik ben zeker niet teleurgesteld. Wil je lachen? Dan moet je naar Let’s Be Cops gaan. Klaar voor een serieuzere film met een gave verhaallijn? Kies dan voor The Maze Runner!

IMDb cijfer: 7,5

Er zijn ook nog een hoop films die ik graag wil zien. Zo moet ik nog steeds naar Guardians of the Galaxy. Maar ook Gone Girl, Bloedlink, The Equalizer en Into the Storm wil ik graag nog aan mijn lijstje toevoegen. Zoveel films te zien, maar helaas te weinig tijd!

Welke film wil jij ECHT nog zien!?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ik ben naar the maze runner geweest, fantastische film! Helemaal mijn ding in ieder geval, ik snap dat er mensen zijn, die de film niks vonden. Verder wil ik nog naar gone girl, if i stay, as above as below (zoiets toch) annebelle en euhm dat was het geloof ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!