Watched Movies #32

24 apr 2015

Zodra ik even wat tijd over heb, ga ik graag naar de film. De laatste tijd komt het er helaas niet zoveel meer van. Toch heb ik weer een aantal films gezien, deze bespreek ik in dit artikel!

Divergent Series: Insurgent

Beatrice moet op zoek naar antwoorden en bondgenoten in de ruïnes van het futuristische Chicago. Samen met Four zijn ze nu vluchtelingen, opgejaagd door Jeanine, de leider van de op macht beluste groepering Erudite. In een race tegen de klok moeten ze er achter zien te komen waarvoor de familie van Beatrice zich heeft opgeofferd en waarom de leiders van Erudite er alles aan doen om hen te stoppen.

Na de eerste film ‘Divergent’ was ik erg benieuwd naar de volgende in deze serie. Helaas vind ik wel altijd het eerste deel het best, de andere delen zijn vaak een stuk minder goed. Zo ook bij dit deel. Het was een leuke film, maar minder spectaculair dan ik verwachtte. Verder vind ik de verhaallijn goed en leuk, ik ben ook benieuwd naar het volgende deel.

IMDb cijfer: 6,9
 

Fast & Furious 7

Nu Owen Shaw is uitgeschakeld door Dominic Toretto en zijn crew, is Shaw’s broer Deckard Shaw uit op wraak. Na de dood van Han, is ook Dominic uit op wraak. Samen met zijn crew en “Mr. Nobody” gaan ze op zoek naar een hackprogramma genaamd ‘God’s Eye’, om zo achter Deckard’s locatie te kunnen komen en hem uit te schakelen.

Ik ben gek op actiefilms, de Fast & Furious films vind ik dan ook echt te gek. Het liefst kijk ik actiefilms met Jason Statham, dit is dus de ideale combinatie voor mij. Het is echt een gave film. Wel ook erg emotioneel, met name het einde – een mooie nagedachtenis aan Paul Walker. Een film die zeker gezien moet worden!
 
IMDb cijfer: 7,9
 

Run All Night

De in Brooklyn wonende gangster en huurmoordenaar Jimmy, alias The Gravedigger, heeft betere tijden gekend. Jimmy, de beste vriend van maffiabaas Shawn Maguire, is nu 55 en wordt achtervolgd door zijn zonden uit het verleden. Conlon wordt al ruim dertig jaar in de gaten gehouden door een vasthoudende rechercheur. Maar als zijn zoon Mike het doelwit wordt, moet Jimmy een keuze maken tussen de maffiafamilie waar hij ooit voor koos, en zijn echte familie, waar hij al heel lang geen contact meer mee heeft. Mike slaat op de vlucht en Jimmy moet voorkomen dat zijn zoon niet het hetzelfde lot ondergaat als hij, namelijk eindigend aan de verkeerde kant van een vuurwapen. Jimmy heeft slechts één nacht om erachter te komen aan welke wereld hij trouw is, om alles weer recht te zetten.

Eerder zei ik al dat ik graag actiefilms bekijk met Jason Statham. Liam Neeson doet hier echter zeker niet voor onder. Ik vond het een leuke film om te zien, maar verder niet echt heel erg spectaculair. Gewoon de standaard actiefilm, maar desondanks nog steeds erg vermakelijk.

IMDb cijfer: 7,0
 

Fifty Shades of Grey

Anastasia is net afgestudeerd aan de universiteit, samen met haar beste vriendin Kate. Terwijl Kate aan de slag gaat bij een lokale krant, komt Anastasia moeilijk aan de bak met haar universitaire graad en besluit ze een baan aan te nemen in een bouwmarkt. Op een dag vraagt een zieke Kate haar om een interview over te nemen met ene Christian Grey. Een succesvolle entrepreneur en miljardair. Het blijkt het begin te zijn van een bijzondere relatie.

Hoe kan ik dit het best omschrijven… Heel apart. Eerst wist ik ook niet zo goed of ik erheen wilde. Uiteindelijk ben ik er toch samen met een vriendin heen geweest. Ik weet niet zo goed wat ik van de film vond. Daar laat ik het dan ook maar bij.

IMDb cijfer: 4,2
 
Naar enkele films ben ik nog wel benieuwd. Zo wil ik graag The Avengers 2, Tracers, and The Longest Ride nog zien. Hopelijk binnenkort! Ook ga ik graag naar de sneak preview, altijd weer een verrassing welke film je dan te zien krijgt.

Welke film wil jij graag nog zien?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!