Watched Movies #9

11 mrt 2013

Het is alweer tijd voor de negende editie! Er zit eigenlijk geen vaste routine in, wanneer ik weer eens een hoop films heb gezien, maak ik een Watched Movies. Zo heb ik er vandaag dus weer eentje voor jullie klaar staan. Kijk je met me mee?

Ik ben aardig goed op weg met de Movie Challenge. Deze maand heb ik pas drie films bekeken, maar de vorige twee maanden heb ik er wel een hoop gekeken. Ik hoop dat de 150 films in één jaar me nog gaan lukken. Voor het overzichtje met alle films die ik gezien heb, kun je hier kijken.

Silver Linings Playbook

Eerst wist ik niet zeker of ik deze film wel wilde zien. Het leek me een beetje een typische film. Toen zag m’n vriend dat hij gemiddeld een 8 had gekregen op IMDB, dat haalde ons over om hem alsnog te gaan kijken.

De film gaat over een man die wordt ontslagen uit een psychiatrisch ziekenhuis. Hij probeert zijn leven weer op te pakken. Zijn ex-vrouw wil hem niet meer zien, maar hij is er nog van overtuigt dat hij getrouwd is. Dan ontmoet hij Tiffany. De twee raken bevriend. Kan zij hem helpen, of moet hij haar juist helpen? Ik ga verder nog niets verklappen, anders zeg ik het hele verhaal voor. Ik vind deze film geen 8 waard, maar hij is het zeker waard om eens te bekijken.

IMDb cijfer: 8,0

Parker

Deze film wilde ik al een hele poos zien, maar het kwam er elke keer maar niet van. Ik weet dan ook niet meer of hij nog in de bioscoop draait. Ik vind Jason Statham ontzettend goed, dus als hij in een film speelt ga ik er vaak heen. Dit is weer een keiharde actiefilm, zoals we van hem gewend zijn. Hij leeft volgens een erecode: steel van de rijken en doe geen mensen pijn die het niet verdienen.

Misschien ook leuk om te weten: Jennifer Lopez heeft ook een rol in deze film. Erg grappig om haar te zien acteren, het gaat haar nog best goed af ook. Aanrader als je van echte actie films houdt.

IMDb cijfer: 6,3

I Give It A Year

Heerlijk die romantische komedies, ik houd ervan! En dit keer vond zelfs mijn vriend hem leuk, dus dat zegt ook wel iets, hij houdt normaal helemaal niet van dit soort films.
De film gaat over een man en vrouw die getrouwd zijn en het per se samen tot hun 1-jarig jubileum willen halen. Dit blijkt nog niet zo gemakkelijk te zijn als dat ze hadden gedacht.

Wel moet ik zeggen dat ik de film een beetje erg voorspelbaar vind. Aan het begin weet je gelijk al hoe hij eindigt. Toch vond ik er genoeg leuke humor in zitten (de vriend van de bruidegom is érg vermakelijk, haha).

IMDb cijfer: 6,4

Movie 43

Bespaar jezelf de moeite en ga niet naar deze film. Wat een vreselijke film. Iedereen kan hier natuurlijk een andere mening over hebben, maar wat een ontzettend flauwe humor zit hierin. Er spelen een aantal goede acteurs in, dus ik had hier wel wat beters van verwacht. Nee, niets voor mij. Te grove en flauwe humor, jammer. Het had een succes kunnen zijn met zulke leuke acteurs!

IMDb cijfer: 4,5

Verliefd op Ibiza

Wat een gave film! Ik wachtte er al een hele tijd op totdat deze film uit zou komen. Ik houd gewoon enorm van dit soort films. Ik weet ook dat er genoeg mensen zijn die dit soort Nederlandse films helemaal niets vinden, dus je moet er wel van houden.

De casting van de acteurs vind ik erg goed gedaan, er spelen een hoop leuke acteurs in. De verhaallijn was niet heel sterk, maar het was gewoon een film waarbij je niet al te veel na hoeft te denken. En dat vind ik ook weleens fijn.

IMDb cijfer: 5,2

Dit zijn een aantal films die ik de laatste tijd heb gezien. De toppers vond ik toch wel Verliefd op Ibiza en Silver Linings Playbook. Die twee raad ik jullie dus ook echt aan.

Heb jij laatst ook één van deze films gezien?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Leuk dat je de trailers er ook bij zet! Silver Linings Playbook vond ik een geweldige film en vooral Jennifer Lawrence heel grappig. Verliefd op Ibiza wil ik nog graag zien.

    Liefs,
    Eline

  2. Pingback: BeautyChef — My life in photo’s #14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!