Winactie: essence “Love Letters” eyeshadow palette – GESLOTEN!

17 feb 2014

Vorige week heb ik de 500 volgers gehaald op Bloglovin’. Jullie zijn top! Om jullie te bedanken geef ik het leuke essence “Love Letters” eyeshadow palette weg. Kans maken? Doe dan mee met de winactie!

Met deze lichte kleurtjes oogschaduw kan bijna iedereen wel uit de voeten. Met dit palette kun je een complete look maken! Er zit een mooie highlighter in, wat lichtere kleurtjes en ook wat donkerdere kleurtjes voor in de crease. Ideaal dus!

Wat kun je winnen?
– Een essence “Love Letters” eyeshadow palette

Wat moet je doen om te winnen?
– Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres, waarin staat dat je meedoet met deze winactie. Deze hoef je niet achter te laten in de reactie, maar gewoon in het daarvoor bestemde vakje.
– Volg mij op Bloglovin
– Like dit bericht op Bloglovin

Wat mag je doen om te winnen?
– Volg mij op Twitter en tweet het volgende: “Win nu een essence “Love Letters” eyeshadow palette bij @BeautyChefNL – doe je ook mee?” (+1)
– Volg mij op Facebook (+1)
– Volg mij op YouTube (+1)
– Volg mij op Instagram (+1)

Zet er wel even bij wat je allemaal hebt gedaan, dan weet ik hoevaak ik je naam moet meerekenen. Staat het er niet bij, dan tel ik je namelijk gewoon één keer mee.

De winactie loopt t/m vrijdag 28 februari. Daarna wordt de winactie gesloten en kun je dus niet meer meedoen. Ik zal dan via de mail zo snel mogelijk contact opnemen met de winnares.

Liefs,
Joyce

Reacties

 1. als eerste gefeliciteerd met je 500 abbonees, en nu maar hopen dat het er nog meer mogen worden!
  ik doe natuurlijk mee, en heb alles gedaan. (behalve twitter, dat heb ik nii)
  nu maar hopen dat ik kans maak!
  xx

 2. Gefeliciteerd met je 500 volgers! En ik doe graag mee met de winactie. Ik volgde je al op bloglovin’ (bericht geliked) en youtube (op youtube onder de naam hvtjuh)

 3. Woow, proficiat met het succes van je blog! Ik volg je al een tijdje op bloglovin en heb het bericht geliked. Verder likde ik al eerder je facebook pagina en ben ik geabonneerd op je YTkanaal onder de naam (The beauty of a wildflower). Leuk dat je dat palette weg geeft trouwens, in mijn kruidvat was die al uitverkocht, misshien maak ik via deze weg toch nog kans om het te winnen :D

  Veel liefs,
  Elien

 4. Echt een super leuke winactie ik heb alles gedaan behalve twitter want dit heb ik niet insta( xannesophies ) YouTube (Anne-Sophie Snuiverink ) en Facebook ( Anne-Sophie Snuiverink ) ik hoop echt dat ik win omdat ik dit pallet echt heel graag wou maar bij ons zijn alle limited edition spullen altijd meteen uit verkocht

 5. Hoi Joyce!

  Gefeliciteerd! 500 Volgers!

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee!

  Ik heb het bericht op bloglovin ge-liked en ik volg je al een tijdje via bloglovin. Ook volg ik je op Twitter en heb over deze winactie getwitterd!

  Liefs Janie

 6. Ik doe ook graag mee! Ik kan wel een kleurtje gebruiken :-(

  – Volg mij op Bloglovin’
  – Like dit bericht op Bloglovin’
  – Volg mij op Twitter en tweet het volgende: “Win nu een essence “Love Letters” eyeshadow palette bij @BeautyChefNL – doe je ook mee?” (+1)
  – Volg mij op Facebook (+1)
  – Volg mij op YouTube (+1)

  DONE!!!

 7. Gefeliciteerd met de 500 volgers, ….wat moet dat heerlijk en genieten zijn om dat te beleven. Ik doe heel graag mee aan je actie en heb alles gedaan wat moest om mee te kunnen doen, ook volg ik je nu op facebook en ben erg benieuwd naar Het Love letters palette van Essence..

  Fijn weekende,
  Groetjes Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!