Winactie: Rituals Perfection Volume Mascara – GESLOTEN!

27 nov 2013

Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een leuke winactie, gewoon om jullie te bedanken! Deze mascara had ik zelf al in mijn bezit en vind ik erg fijn. Vandaar dat ik nu een gloednieuwe heb gekocht én deze kunnen jullie winnen!

Ook heb ik er nog wat prachtige samples bij gedaan van Philosophy, DKNY en Gamila Secret. Een heerlijk pakketje dus om te winnen.


Deze foto is gemaakt van mijn eigen, al geopende mascara

Ik vind dit borsteltje erg fijn omdat hij genoeg mascara opneemt. Dit kan ook wel weer een nadeel zijn, je moet wel oppassen voor spinnenpoten. Eigenlijk is één laagje van deze mascara al voldoende. Dan is het effect al genoeg, anders kun je last krijgen van klontjes. Verder is de mascara intens zwart en ziet de verpakking er ook erg mooi uit.

Wat moet je doen om te winnen?
– Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres, waarin staat dat je meedoet met deze winactie. Deze hoef je niet achter te laten in de reactie, maar gewoon in het daarvoor bestemde vakje.
– Volg mij op Bloglovin’
– Like dit bericht op Bloglovin’

Wat mag je doen om te winnen?
– Volg mij op Twitter en tweet het volgende: “Win een prachtige mascara van Rituals bij @BeautyChefNL – doe je ook mee?(+1)
– Volg mij op Facebook (+1)
– Volg mij op YouTube (+1)
– Volg mij op Instagram (+1)

Zet er wel even bij wat je allemaal hebt gedaan, dan weet ik hoevaak ik je naam moet meerekenen. Staat het er niet bij, dan tel ik je namelijk gewoon 1 keer mee.

De winactie loopt t/m vrijdag 6 december. Daarna wordt de winactie gesloten en kun je dus niet meer meedoen. Ik zal dan via de mail zo snel mogelijk contact opnemen met de winnares.

Liefs,
Joyce

Reacties

 1. Hi! Een mascara is altijd welkom en van n merk waar ik nog niks van heb al helemaal! Ik doe mee & heb alles gedaan (incl. extra dingen) :D En dat al op deze vroege ochtend ;)
  Liefs xx

 2. Heel erg leuk!
  Ik kan niet zonder mascara en ben erg benieuwd naar deze van rituals!
  Het borsteltje ziet er in ieder geval fijn uit
  Ik volg je op bloglovin (riannx) en heb dit artikel geliked, ik ben ook geabonneerd op je youtube kanaal :)

 3. ik doe mee! super leuke winactie en ben heel benieuwd naar deze mascara.
  ik volg je op bloglovin’ heb deze post geliked en abbonneer je op youtube.
  de rest van de social media heb ik niet.

 4. Ik wil wel eens make up van Rituals proberen en wat is het beste daarvoor± mascara. Ik heb aan alles met uitzondering van Instagram (want dat heb ik niet) voldaan en hoop op een kansje.

 5. deze mascara lijkt me heel fijn! dat soort borsteltjes gebruik ik het liefst namelijk (: ik ben ook echt toe aan een nieuwe mascara. ik abonneer je op youtube ik volg je op bloglovin’ en heb deze post geliked (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!