Winactie: Win twee lip balms van The Body Shop! – GESLOTEN!

4 feb 2014

Toen ik laatst wat bestelde bij The Body Shop leek het me leuk om ook wat voor jullie mee te bestellen, voor een winactie! Deze twee leuke lip balms geven een subtiel kleurtje en een leuk smaakje af aan de lippen. Het mooie is: je hoeft er bijna niets voor te doen!

Zelf vind ik lip balms in deze tijd van het jaar erg fijn, want ik heb in de winter altijd enorm droge lippen. Dit zijn twee verschillende smaken, namelijk: Plum en Pink Berry. Ik had keus uit verschillende kleuren en smaken, deze leken mij het leukst!

Wat moet je doen om te winnen?
– Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres, waarin staat dat je meedoet met deze winactie. Deze hoef je niet achter te laten in de reactie, maar gewoon in het daarvoor bestemde vakje.
– Volg mij op Bloglovin’
– Like dit bericht op Bloglovin’

Wat mag je doen om te winnen?
– Volg mij op Twitter en tweet het volgende: “Win nu twee lip balms van The Body Shop bij @BeautyChefNL – doe je ook mee?” (+1)
– Volg mij op Facebook (+1)
– Volg mij op YouTube (+1)
– Volg mij op Instagram (+1)

Zet er wel even bij wat je allemaal hebt gedaan, dan weet ik hoevaak ik je naam moet meerekenen. Staat het er niet bij, dan tel ik je namelijk gewoon 1 keer mee.

De winactie loopt t/m zondag 16 februari. Daarna wordt de winactie gesloten en kun je dus niet meer meedoen. Ik zal dan via de mail zo snel mogelijk contact opnemen met de winnares.

Liefs,
Joyce

Reacties

 1. Ohh super! de lippenbalsems zien er heel leuk uit! Ben er zeker benieuwd naar dus ik doe graag mee :D. Ik volgde je al op Bloglovin en heb natuurlijk ook het bericht geliked. Ik ben ook geabonneerd op je youtube kanaal (the beauty of a wildflower) en heb je facebook pagina geliked!

  Veel liefs,

  Elien

 2. Leuke actie, ik hou van de body shop! Ik heb daarvan de kokoslipbalsem, maar zou graag deze ook eens proberen! Ik volg je op bloglovin (als marljapam) en heb het bericht geliket.

  Vele groetjes, x Amber

 3. Leuk zeg, ik volg je op bloglovin en FB en heb het artikel op bloglovin geliked. Ik heb altijd zulke droge lippen in de winter, dus ik kan dit wel gebruiken.

 4. Super leuk, én handig voor de winter inderdaad!
  Ik heb áltijd last van droge lippen, en al die velletjes.. bah

  Ik volg je nu ook op Facebook en Youtube (loesama)!

 5. Pingback: BeautyChef | My life in photos | Februari 2014 – #2

 6. Hele leuke win actie! Zelf ben ik enorme fan van lipbalms omdat mijn lippen het hele jaar droog zijn, de lipbalms van tbs heb ik zelf nog niet geprobeerd dus ik doe graag mee! Ik volg je via bloglovin en heb deze post geliked.

  liefs,
  x

 7. Leuke actie. Ik doe mee. Ik volg je via Bloglovin en heb het artikel geliked. Ook volg ik je via FB en heb ik het artikel daar geliked en ik volg je via instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!