Wishlist | Fashion & Food!

20 mei 2014

Een meisje kan nooit genoeg kleding en bakspullen hebben. Vandaar dat ik een fijne wishlist heb opgesteld. Kijk verder om te zien welke kleding ik leuk vind en welke kookspullen ik nog wel kan gebruiken!

Alles in deze wishlist komt bij neckermann.com vandaan. Het aanbod is erg groot en ook erg divers. Zo kun je op neckermann.com terecht voor fashion, huishoudapparatuur, maar bijvoorbeeld ook voor speelgoed. Kortom: voor ieder wat wils!

Fashion

Shirtjes kun je nooit genoeg hebben toch! Ik houd van shirtjes die wat wijder vallen met een leuke opdruk erop. Ook wat nettere tops vind ik mooi, neem bijvoorbeeld de eerste en derde top. Deze staan denk erg mooi boven een spijkerbroek met hakken eronder! Mijn kledingstijl is dus best divers.

Spijkerbroeken… Welk meisje is er nu niet op zoek naar dé perfecte spijkerbroek? Ik in ieder geval wel! Ik zoek nog steeds naar een fijne spijkerbroek die mooi aansluit en helemaal perfect zit. De laatste tijd ben ik vooral fan van de wat lichtere kleuren. Een lichte kleur spijkerstof of juist een witte of zalmroze kleur broek. Pretty! En ook helemaal zomerproof!

Food

Als ik alles op moest noemen wat ik qua kookartikelen nog zou willen hebben, zou ik nog wel even bezig zijn. Wel zijn er een aantal dingen die ik graag aan zou willen schaffen. Allereerst een wafelijzer. Het lijkt me heerlijk om in de zomer zelf wafels te maken en dan af te maken met rood fruit! Mijn handmixer is laatst kapot gegaan en ik heb dus een andere nodig! Dan de laatste in dit rijtje, de weegschaal. Ik vind ‘m zo gaaf, heel retro!

Dan hebben we de ijsmaker van Princess. We hebben thuis ook al een ijsmachine maar die is heel oud en deze vind ik er heel mooi uit zien! Het tweede apparaat is een citruspers. Ik vind versgeperste sinaasappelsap zó lekker. Wij hebben nog geen citruspers, dus dit zou goed van pas komen. Dan tot slot de barbecue. Wij hebben er nog nooit één gehad en dat terwijl ik barbecueën eigenlijk wel enorm leuk en gezellig vind. Daar mag dus wat mij betreft snel verandering in komen!

Zoals ik al eerder zei, al deze items kun je dus terugvinden op neckermann.com mocht je nieuwsgierig zijn geworden!

Welk item zou jij heel graag nog willen hebben?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Leuke wishlist! Een wafelijzer is zeker handig, niet alleen omdat wafels lekker zijn .. maar ook omdat je er hele gezonde varianten mee kunt maken en wafels zelfs als ontbijt en/of lunch kunnen! Oh en die mixer is hier ook wel welkom, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!