WISHLIST | H&M

8 jun 2014

H&M is een winkel waar ik eigenlijk nooit zo heel erg veel koop. Ik stap er altijd naar binnen, maar vind uiteindelijk niets leuk. Toen ik laatst op de webshop keek zag ik een hoop leuke dingen. Vandaar vandaag: mijn H&M wishlist. Misschien zit er ook nog wat voor jou bij!

Bikini’s

Ik kon haast niet stoppen met het uitkiezen van bikini’s, ze waren allemaal zo vrolijk! Ook hebben ze er zó veel in de webshop! Ik heb de zes bikini’s uitgekozen die ik zelf het leukst vind. Streepjes vind ik tof, een leuk printje of een felle neonkleur. Deze bikini’s laten dat denk ook wel zien! Mijn echte favoriet? Ik kan niet kiezen tussen de eerste twee, haha! Je kunt ongetwijfeld ook zien welk model bikini ik ’t fijnst vind. Ik koop bijna al mijn bikini’s in óf dit model of met een bandeau top.

H&M Home

H&M Home heeft zulke leuke spulletjes voor in huis. Ik heb al een hoop spullen voor mijn uitzet, maar zodra ik later een eigen huisje heb, scoor ik ook zeker weten wat bij H&M Home. Ik ben vooral fan van de accessoires. Ze hebben leuke kussentjes, kaarsen, flessen om neer te zetten, leuke manden en ga zo nog maar even door… Hoe cool is die ‘old skool’ storage mand?! Die moét ik hebben!

Jurkjes

Vroeger moest ik niets van jurkjes hebben en nu vind ik ze juist enorm leuk. Vooral als ze wat meer los vallend zijn, dat zit gewoon zó lekker! Het zwartje jurkje op bovenstaand plaatje mag van mij nog wel iets langer, verder hebben ze allemaal de maat die ik fijn vind. Mijn favorieten hiervan zijn de eerste en het zwarte jurkje. Ik vind ze allebei zo tof! Trouwens, vooral op vakantie is een jurkje echt heerlijk, je trekt het zo over je bikini aan. Ideaal!

Welke van bovenstaande bikini’s vind jij ’t gaafst?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Dat heb ik ook heel vaak bij de H&M. Online vind ik er bestellen niet leuk, gezien het soms wel een maand duurt voordat je het binnen hebt. Je items zijn wel prachtig!

  2. In je wishlist staan twee jurkjes die ook op mijn wishlist staan, namelijk de eerste twee :) Hun bikini’s vind ik ook altijd heel leuk! Ik ga zelf ook altijd voor bandeau’s, maar dit jaar wil ik graag eens kijken voor eentje met een beugel, geeft net iets meer steun :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!