Zalando: Stel jouw Koninklijke outfit samen!

2 apr 2014

Ja dames, dit jaar is het zover. Voor het eerst vieren we Koningsdag! Ik vertel jou hoe je kans kunt maken op €250,- shoptegoed bij Zalando. Zo kun jij naar hartenlust shoppen en ben jij helemaal Koningsdag-proof. Dat is dus al helemaal een reden om er een feestje van te maken!

What do do?
Doe nu mee met onze vorstelijke wedstrijd en maak kans op een cadeaubon van € 250! Stel een Koninklijke outfit samen waarin jij jezelf als onze Koning of Koningin laat stralen. De mooiste Koninklijke outfit wordt beloond met een vorstelijke prijs, een cadeaubon t.w.v. € 250. Drie winnaars met een prinselijke tweede prijs winnen een cadeaubon t.w.v. € 100.

Klik HIER om mee te doen aan de actie! De rest spreekt voor zich.

Casual Kings Day!

Je kunt drie items kiezen uit de hele Zalando catalogus. Vandaar dat ik voor elke collage drie items heb gekozen. Je kunt één collage opsturen, ik ben gegaan voor bovenstaande combinatie. Aan het eind van april is het hopelijk prachtig weer en anders dwingen we het gewoon af met deze zomerse outfit. Het spijkershortje heeft een leuk accent vanwege de drie knopen. Het shirtje is wat specialer door de mooie hals. Hierbij heb ik simpele maar toch leuke sandaaltjes uitgekozen. Als je de vrijmarkt rondslentert moet dat wel zo’n comfortabelst natuurlijk, haha.

You, classy lady!

Misschien iets minder vrijmarkt-proof maar wel perfect voor het avondje stappen ervoor of erna. De jurk is een echte eyecatcher vanwege de prachtige oranje kleur. Omdat de jurk al zo heftig is, heb ik verder gekozen voor rustige accessoires. De schoenen hebben een mooie nude kleur. Een redelijk hoge hak, maar niet té hoog zodat je het wel even uithoud op de dansvloer. Daarbij heb ik een mooie clutch in een rustige kleur uitgezocht. Jij bent helemaal party proof!

Trendy in high heels!

Dit vond ik een heerlijke trendy outfit. Eigenlijk heb ik de outfit uitgekozen op basis van de pumps, want die vond ik zó gaaf (ik wil ze!). Niet echt schoenen om op te lopen, maar misschien wel perfect om op een stoeltje zitten en wat dingen te verkopen – het zijn namelijk echte zit schoenen. Zo trek je én die knappe jongens aan – want jij ziet er met deze outfit op je best uit! – en je verdient er ook nog eens wat aan. Dat geld kan je mooi weer uitgeven aan een nieuw paar schoenen, haha. De top vond ik trouwens erg vrolijk! Het is een mix van oranje en roze en dat vond ik erg leuk staan samen.

Dit zijn dus drie Koningsdag outfits die ik uitgekozen heb. Je hoeft zelf maar drie items te selecteren, maar het scrollen door de uitgebreide Zalando catalogus is natuurlijk zeker geen straf! Ik zou zeggen, doe ook mee en maak samen met mij en andere fashion liefhebbers kans op die €250,-!

Weet jij al wat je aan gaat trekken op Koningsdag/nacht?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!